Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal isyan etti: Pes artık diyorum pes!

Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal isyan etti: Pes artık diyorum pes!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la programında puanlama sistemi, uzun süredir tartışılıyor.

Kayınvalidelerin, kendi gelinlerinin kazanması için sürekli strateji yapması artık neredeyse alışıldık bir duruma dönüştü.

Zuhal Topal, hemen her bölümde kayınvalideleri hakkaniyetli olmaları konusunda uyarıp, olmadık eleştirilerle gelinlerin puanlarını düşürmeye çalışmalarına sert çıkıyor.

Ancak yine de programa katılan kayınvalidelerin tavrı değişmiyor!

Yine benzer bir durum 142. bölümde de yaşandı.

Programda Perihan Hanım’ın gelini Merve’nin sofrasına gösterdiği özen, şehir dışından gelmesine karşılık masaya koyduğu tüm malzemeleri yanında getirmesi, özenli servisi ve yemeklerinin lezzeti, Zuhal Topal’ın söylemleriyle de dikkat çekti.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Zuhal Topal isyan etti: Pes artık diyorum pes! 8

Özellikle Fajita yemeğinin servisini, orjinaline uygun tabaklar ve soslarla yapan gelinin bu sunumu, kendi gelinlerine zorlu rakip olacağını kayınvalidelere hemen hissettirdi.

Dolayısıyla da gelinin yemeklerine olmadık eleştiriler ve yorumlar geldi.

Zuhal Topal, kayınvalidelerin eleştirilerine karşın tüm yemekleri çok beğendiğini, sofrasını, özenini, lezzetlerini takdir ettiği gelinin az puanlar almasına ne yazık ki engel olamadı.

Puanlama sırasında geline 3 puan veren Nazmiye Hanım’ın, bir gün önce yarışan gelininin yemeklerinin kıyasıya eleştirilmesi ve düşük puanlar alması nedeniyle bu puanı verdiği anlaşılıyordu.

Zuhal Topal, Nazmiye Hanım’ın 3 vermesine karşı çıkınca “Çok eksikti masa” yorumuna da çok kızdı ve “Pes diyorum başka bir şey demiyorum, hiç olmadı ama hiç hiç olmamdı” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Merve gelinin gelen puanlar karşısında çok şaşırıp, üzülüp ağlaması üzerine onu teselli etmeye çalıştı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında Zuhal Topal isyan etti: Pes artık diyorum pes! 9

Emine Hanım 4 verince de “Dünden bir puan fazlalık bir masa mıydı bu?” diyerek kızdı.

Kayınvalidelerin adaletli davranmadıklarını belirten Zuhal Topal, “Çok ayıp ediyorsunuz. Hiç yakışmıyor size. Yazık günahtır böyle bir sofraya, böyle bir lezzete… (Merve geline dönerek) İnan ben senden daha çok üzülüyorum. Benim şu dünyada en sinir olduğum şey haksızlıktır onu da görüyorum yaşıyorum ve çok üzülüyorum. İnanın sizler adına da üzülüyorum. Eksik olsa, pişmese vs. Nevşehir’den tabaklar, Sakarya’dan takımını getirmiş. Bu nedir yahu? Ben de eksikleri söyledim ama bu değil…” şeklindeki sözleriyle kayınvalideleri eleştirdi.

Merve geline 4 veren Muhabbet Hanım’a da kızan Topal, açıklamaya çalışan kayınvalideyi “Tamam tamam muhabbet hanım, senin muhabbetiniz hiç içimizi açmadı bugün” diyerek susturdu.

Zuhal Topal, Merve geline 9 puan verdi.

Kayınvalidelerin puanları ise şöyle oldu:

Nazmiye Hanım 3
Nuray Hanım 5
Emine Hanım 4
Muhabbet Hanım 4