Ana sayfa Dizi Haberleri Züleyha’nın odasındaki yılan, Saniye’nin sonunu getirecek! Bir Zamanlar Çukurova’da sürpriz gelişme!

Züleyha’nın odasındaki yılan, Saniye’nin sonunu getirecek! Bir Zamanlar Çukurova’da sürpriz gelişme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de bu akşam 6. bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha, artık konakta arkasından iş çevirenlerin peşinde!

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizinin 6. bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak.

Dizinin 6. bölüm 2. tanıtımında Züleyha’nın, Saniye ve Şermin’in gizli gizli konuşurken görmelerinden sonra olay başka bir yere kaymaya başlıyor.

Artık bu ikilinin sürekli arkasından iş çevirdiğini anlayan Züleyha, Saniye’ye hiç ummadığı bir tepki verecek. Şermin ile birlikte onları çiftlikte istemediğini söyleyen Züleyha’nın odasındaki yılan ise dikkat çekti.

Yatağın kenarından görünen yılanı Saniye ve Şermin’in koyduğunu düşünen izleyiciler, olayın ortaya çıkmasından sonra da Züleyha’nın sert tepki verdiği görüşünde.

Yeni bölüm tanıtımında, Gaffur’un büyük bir öfkeyle Saniye’nin yüzüne kapıyı kapatıp onu evden kovduğu görülüyor.

Züleyha'nın odasındaki yılan, Saniye'nin sonunu getirecek! Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz gelişme! 7

Saniye, Züleyha’ya takındığı tavır ve yaptıkları nedeniyle Gaffur’a da zor anlar yaşatacak ve bunun bedelini de ağır ödeyecek.

Selin Yeninci’nin büyük bir başarıyla oynadığı Saniye karakteri, her ne kadar sevilmeyen kadın da olsa, diziyi renklendiren bir karakter. Şimdi izleyiciler, tanıtımın ardından gerçekten Saniye’nin çiftlikten gidip gitmeyeceğini merak ediyor.

6. bölümde ilginç gelişmelerden bir tanesi de Yılmaz’ın hapisten çıkarak çiftliğe gelmesi ve intikamının peşine düşmesi olacak. Kerem Alışık’ın oynadığı cezaevinden arkadaşı Feleki ile yeni planları var.

Bu arada tanıtımın sonunda Züleyha’nın doğum yaptığı ve Hünkar’ın ‘Bebek yaşıyor mu?’ sorusuna ebenin, ‘Hayır’ anlamında kafasını salladığı görülüyor. Bebek ölü mü doğdu? Bu sorunun yanıtını 6. bölümde alacağız.

İşte 6. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yılmaz’ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir’den intikam almak istiyor.

Züleyha ile evlenen Demir’in, Yılmaz’a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir’in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği…

Tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.