Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde başrol öldü! Bu gerçek mi, yoksa ters köşe mi?

Zümrüdüanka dizisinde başrol öldü! Bu gerçek mi, yoksa ters köşe mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu 12 Eylül Cumartesi akşamı başlayacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizinin 10. yeni bölümden üst üste fragmanlar yayınlanıyor. Yeni görüntüler sonrası izleyiciler hem heyecanlı hem de bir hayli şaşkın. İlk fragmanda Serhat ve Zümrüt’ün temsili düğün sahnesi izleyicileri heyecanlandırmıştı.

İkinci fragmanda İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun katılımı ile dizinin ne kadar değişeceğini anlatan görüntüler yayınlanmıştı. Üçüncü fragman ise tam bir olay… Zira Ceren Yılmaz’ın canlandırdığı Zümrüt karakterine araç çarpıyor ve fragmandaki görüntülere baklıır ise başrol oyuncusu ölüyor…

İzleyiciler ne gördüklerine, ne duyduklarına inanamadı… Zümrüt nasıl ölebilir? Başrol oyuncusu ölür mü? gibi tepkiler de art arda geliyor… Sosyal medyada dizinin hayranları hem şoke olmuş durumda hem de yeni sezonun nereye gideceğini anlamaya çalışıyor.

Birçok izleyici, “Başrol nasıl ölüyor, birisi söylesin, saçmalık bu” diye yorum bıraktı. Birçok izleyici de benzer görüşte… Ceren Yılmaz, dizinin ilk yayınlandığı günlerde çok eleştirilmişti. Alp Navruz ile yakışmadıkları söylenmişti. Ancak oyuncu performansını artırınca bu eleştiriler kesilmişti. Şimdi ise Zümrüt karakterinin diziden ayrılacağı imajı bile izleyicilerin kabul etmek istemedikleri bir durum haline geldi.

Zümrüt’e ne oldu, gerçekten ölecek mi bunlar bilinmiyor…Ancak izleyiciler hem şaşkın hem de kızgın… “Bence ters köşe olacak” diyerek karakterin ölmeyeceğini düşündüklerini belirten izleyiciler, fena halde şaşırmış durumda.

İşte Zümrüdüanka dizisinin 10. bölümünden 3. fragman: