Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde beklenen haber geldi!

Zümrüdüanka dizisinde beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2020 yılının en başarılı yapımlarından birisi de Zümrüdüanka oldu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Ürgüp’te yapılmıştı.İlk sezonunu 9 bölüm ile tamamlayan Zümrüdüanka dizisi, koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında sette çalışmaları durdurmuştu.

Haziran ayı ile birlikte birçok dizi setinde hareketlilik yaşandı. Yeni planlar yapıldı.Zümrüdüanka için de 2. sezon öncesi hazırlıklar hiç bitmedi. Dizinin Temmuz ayının 2.haftasında toplanması ve çekimlerin başlaması kararlaştırıldı.

Zümrüdüanka dizisi hayranlarının heyecanla beklediği bu gelişme, aynı zamanda 2. sezon öncesinde stok bölümler çekileceği anlamı da taşıyor.

Zümrüdüanka dizisinin 2.sezonunun Eylül ayında başlaması tahmin ediliyor.Ekibin pandemi nedeniyle stoklu gitmesi en mantıklı karar olacaktır.

Birçok dizi yapımcısı da pandeminin 2. dalgasını hesap ederek stoklu gitme kararı almıştı. Zümrüdüanka dizisi hayranları da yeni bölümler için biraz beklemek durumunda kalacak.