Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinden büyük bir ders var!

Zümrüdüanka dizisinden büyük bir ders var!

tarafından ker_def

Zümrüdüanka dizisinin 21 Mart Cumartesi günü 9. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Serhat’ın toprağın altından çıkıp küllerinden yeniden doğacak mı? Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde dikkat çeken sahneler var.

İzleyicilerin duygu karmaşası yaşayacağı yeni bölümde Serhat’ın Demirkan kadınlarını kurtarmak adına neler yapacağı merakla bekleniyor. Peki başka dizide ne olacak? İşte 9.bölümden tüm detaylar:

Serhat toprağın altında, nefessizdir… Ama onu kurtarmak için cansiperane savaşan biri vardır… Hem de hiç beklenmedik biri… Özgüçlerin bu sonu olmayan kötülüklerine Zümrüt bir son verecektir. Gözünü karartır ve Nisa’nın karşısına dikilir. Serhat’a zarar veren her kim olursa olsun Zümrüt onunla kanının son damlasına kadar savaşacaktır. Ama işler daha da karmaşık bir hale gelir.

Diğer tarafta Niyazi Çavuş’un tehditlerinden bunalan Azimet, çok tehlikeli bir ortaklıktan medet umar. Abbas’sa hâlâ kayıptır ve Nevcihan yüreği ağzında kocasını bulmak için kendini parçalamaktadır. Çünkü bir çocukları olacaktır…

Özgüçler konağında hapis tutulan Suhandan’sa artık dayanamıyordur. Ama onu kurtaracak kimse yoktur… Suhandan gözünü karartır. Hayatı pahasına da olsa o konaktan kaçacaktır. Her şey içinden çıkılmaz bir hâl alırken tüm Demirkanlar nefesini tutmuş, Serhat’ın onları kurtarmasını bekliyordur… Serhat bir kez daha toprağın altından çıkıp, küllerinden doğabilecek midir?

Zümrüt büyük aşkı için verdiği savaşı kazanabilecek midir? Azimet geçmişin karanlık gerçekleriyle baş edebilecek midir? Abbas yeni doğacak çocuğuna kavuşabilecek midir? Demirkan Ailesi’nin öğrenmesi gereken bir ders vardır… Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin…