Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisine şaşırtan transfer! Kadın dizisinden bir oyuncu gitti, diğeri geldi!

Zümrüdüanka dizisine şaşırtan transfer! Kadın dizisinden bir oyuncu gitti, diğeri geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın olduğu Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka’nın yeni sezon için hazırlıkları sürerken yeni haberler de izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Dizinin takipçileri, bir kaç gün önce bir oyuncunun ayrıldığını öğrenmişti. Kadın dizisindeki Berşan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Sahra Şaş, Zümrüdüanka dizisinde Deniz karakterini oynuyordu.

Sahra Şaş, ikinci sezon çalışmalarına kısa süre önce İsmail Hacıoğlu ile birlikte katılmıştı. Fakat ani bir ayrılık haberiyle gündeme gelmişti.

Oyuncunun oyuncu sağlık sorunları nedeniyle diziye veda ettiği Pastel Film’den yapılan şu açıklama ile duyurulmuştu:

Zümrüdüanka dizisine şaşırtan transfer! Kadın dizisinden bir oyuncu gitti, diğeri geldi! 8
“Zümrüdüanka dizimize yeni dahil olan oyuncumuz Sahra Şaş ile yollarımızı sağlık problemlerinden dolayı anlaşarak ayırdık.Çekimler için Kapadokya’ya gelen Sahra Şaş, sette daha önce tedavi olduğu mide rahatsızlığının nüksetmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Doktorunun yoğun çalışma temposu ve stresten kaçınması tavsiyesi üzerine ortak aldığımız karar ile Sahra Şaş ile yollarımızı üzülerek ayırmış bulunmaktayız.

Pastel Film ailesi olarak kendisine acil şifalar diyoruz, en yakın zamanda başka bir projede birlikte çalışmayı ümit ediyoruz.”

İşte bu açıklamanın ardından Deniz karakterini oynayacak isim de merak konusu olmuştu. Pastel Film’den yapılan yeni açıklama ile bu ismin Gökçe Eyüboğlu olduğu öğrenildi.

Durumun ilginç yanı ise iki oyuncunun da Kadın dizisinde oynamış olmaları! Bilindiği gibi Eyüboğlu Kadın dizisinde Ceyda karakterini oynuyordu ve arkadaşı Berşan’ı da Sahra Şaş oynuyordu. Bu ilginç tesadüf, dizinin yeni sezonu başlamadan izleyicide merak da oluşturdu.

Gökçe Eyüboğlu’nun Deniz karakteriyle diziye dahil olması ise şöyle duyuruldu:

Zümrüdüanka dizisine şaşırtan transfer! Kadın dizisinden bir oyuncu gitti, diğeri geldi! 9

“Başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu, FOX’un sevilen dizisi “Zümrüdüanka”nın kadrosuna dahil oldu.
“Deniz” karakterine hayat verecek olan Eyüboğlu’nun dizide neleri değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Zümrüdüanka” dizisinin yapımını Pastel Film üstlenirken, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül, yönetici yapımcılığını ise Birsel Çıkıncı üstleniyor.
Yönetmen koltuğuna Serhan Şahin’in oturduğu dizinin senaryo süpervizörü Eylem Canpolat iken, senaryosunu Işıl Sönmez, Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.
Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri devam edecek “Zümrüdüanka”, çok yakında yeniden FOX’ta.”