Ana sayfa Sosyal Medya Kızım dizisinden sonra Nizam-Alem dizisinde sürpriz buluşma!

Kızım dizisinden sonra Nizam-Alem dizisinde sürpriz buluşma!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen TRT’nin Nizam-ı Alem dizisi, ilginç bir tesadüfe de ev sahipliği yapıyor!

Selçuklu dönemindeki taht kavgalarını anlatacak olan dizinin başrolleri belli oldu ve ilginç bir durum ortaya çıktı.

Dizide Selçuklu hükümdarını Buğra Gülsoy oynayacak. Bir süredir bu yönde haberler gündeme gelmişti.

Dizinin ana karakterleri de ortaya çıkınca, izleyicinin sevdiği bir ikili, yeni bir dizide buluşmuş oldu.

Hazırlıkları devam eden dizinin setinden Buğra Gülsoy, bir fotoğraf paylaştı. Sırtı dönük olan Gülsoy’un dönem kostümü içinde saçlarının da uzun ve örgülü bir imajla şekillendirildiği görülüyor.

Kızım dizisinden sonra Nizam-Alem dizisinde sürpriz buluşma! 10

Gülsoy ile kamera karşısına geçecek olan diğer başroller ise Ekin Koç ve Sevda Erginci. Ayrıca bu iki ismin yanına Leyla Lydia Tuğutlu da eklendi bir süre önce.

Tuğutlu’nun adını duyanlar gülümsemeden edemedi. Zira Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu, kısa bir süre önce ekrana veda eden tv8’in Kızım dizisinde partner olmuşlardı.

Aradan geçen zaman sonrasında ikili bu kez Nizam-ı Alem dizisinde buluşuyor. Tesadüf sadece bu buluşmayla bitmeyecek gibi görünüyor. Zira Tuğutlu’nun Selçuklu Sulta’ı Melikşah’ın eşi Terken (Türkan) Hatun’u oynayacağı gündemde.

Kızım dizisinden sonra Nizam-Alem dizisinde sürpriz buluşma! 11

Eğer bu söylentiler doğruysa, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu için olduğu kadar, izleyici için de keyifli bir tesadüf gerçekleşmiş olacak. İkili yine ekran partneri olarak birlikte dizinin başrollerini üstlenecekler.

Bu arada kısa bir süre önce Leyla Lydia Tuğutlu da kendi sosyal medya hesabından dizinin hazırlıkları sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Kılıç kullanmayı öğrenen ve eğitimlere başlayan Tuğutlu, “Heyecanlı yolculuğumuz başladı…Nizam-ı Alem” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınlamıştı.

Kızım dizisinden sonra Nizam-Alem dizisinde sürpriz buluşma! 12

Dizinin 4 ünlü ismi var ve 4’ü de eğitimlere aynı zamanda başladı. Dünyaca ünlü Stunts Nomad ekibi tarafından başrol oyuncularına kılıç ve binicilik eğitimleri veriliyor..

Kızım dizisinden sonra Nizam-Alem dizisinde sürpriz buluşma! 13