Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinin büyük bir hedefi var!

Zümrüdüanka dizisinin büyük bir hedefi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka, 12 Eylül Cumartesi akşamı 10. yeni bölümü ile başlıyor… Dizinin ilk sezonu beğeni toplamıştı, ancak ikinci sezonun daha çok sevileceği kesin… Yeni karakterlerle birlikte hikaye daha da derinleşecek.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı başrolde buluşturan dizinin hayranları heyecanla 10. bölümü bekliyor. Ancak bu cumartesi günü 9. bölümün yeniden yayınlanacağını da hatırlatalım. Tekrar bölümle birlikte hikayenin kaldığı noktayı tekrar hatırlamak dizi hayranlarına iyi gelecektir.

Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun ikinci sezon sürprizi olduğu biliniyor. İkisi de başarılı isimler ve diziye büyük fark katacaktır. Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonunun ilk sezondan çok daha başarılı olması da bekleniyor. Zira yapılan bu iki transfer ile hikaye gelişecek, yeni bir hava gelecek.

İsmail Hacıoğlu zaten oyunculuğu ile her rolü kendisine yakıştırıyor. Gökçe Eyüboğlu da Kadın dizisinde müthiş bir deneyim kazandı ve Zümrüdüanka’da farkını sergileyecektir.

İzleyiciler de son derece heyecanlı ve yeni bölümlerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Zümrüdüanka dizisinde büyük gün 12 Eylül Cumartesi… Beklenti ise iki yeni oyuncunun gelmesiyle arttı. Dizinin Cumartesi akşamlarının birincisi olmak gibi bir büyük hedefi var. Bu gerçekleşir mi bilinmez ama, ikinci sezonun daha çok ilgi çekeceği kesin.

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı, “Zümrüdüanka”, imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer alıyor.

Çekimleri Kapadokya’nın masalsı dünyasında yapılan “Zümrüdüanka” başarılı oyuncu kadrosu, güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici temposuyla Cumartesi 20.00’de FOX’ta.