Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’dan ayrıldı, kadın cinayetlerini anlatacak dizinin başrolü oldu!

Zümrüdüanka’dan ayrıldı, kadın cinayetlerini anlatacak dizinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen isimli platform 1 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Acun Ilıcalı ve ekibinin hazırlıklarını yaptığı birçok proje de bu platformda izleyicilerle buluşacak. Dikkat çeken projelerden birisi de Hükümsüz isimli dizi.

Kadın cinayetlerini mercek altına alacak olan dizinin hem etkili bir hikayesi hem de oyuncu kadrosu bulunuyor. Özgü Namal’ın çekimlerin İzmir’e alınması nedeniyle projeden ayrılmasının ardından yeni başrol oyuncusu Burçin Terzioğlu oldu.

Projenin başrollerinde Burçin Terzioğlu’nun yanı sıra Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu da bulunuyor… Hacıoğlu hatırlanacağı üzere Fox TV ekranında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde Cihan karakterine hayat veriyor. Ancak oyuncu yapımdan ayrılacak ve çekimleri başlayan Hükümsüz isimli dizinin ekibinde yer alacak. Diziye ikinci sezonda katılan Hacıoğlu’nun çok da etkili bir karakterde yer almaması, proje adına son derece yanlış bir adım oldu…

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Hükümsüz isimli yeni dizinin konusu kadın şiddeti ile ilgili olacak. Ünlü isimlerin de konuk oyuncu olarak Kırmızı Oda dizisindeki gibi hikayelerde yer alacağı projenin slogan ise, “Önlenebilir her ölüm cinayettir.”

Ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile yeni yıla damga vurması da bekleniyor.