Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu küfürlü işlerden uzak duruyor

Onur Büyüktopçu küfürlü işlerden uzak duruyor

tarafından ker_def

En son Kiralık Aşk dizisinde Koray karakteriyle hafızalara kazındı Onur Büyüktopçu. Kiralık Aşk’tan sonra başka bir projede yer almadı ancak yeni projeler beklediğinin de mesajını verdi. Oyuncu, nasıl bir projede yer almak istediğini de anlatırken yeni sezonda da izleyiciye ters köşe yaptıracak bambaşka bir rolle geleceğinin müjdesini verdi.

“KÜFÜRLÜ KOMEDİ OYNAMAK İSTEMİYORUM”

Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Yabancı Damat, Lise Defteri, Kiralık Aşk, gibi dizilerde başarı yakalayan Onur Büyüktopçu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
Youtube kanalı açan ünlüler kervanına katılan Büyüktopçu, “orada gerçekten doğal halimizle varız, hiçbir şekilde yapmacıklık yok, çünkü ben samimi olduğum için sevildim, orası da benim evim, güzel ve tatlı muhabbetler ediyoruz, gelen tepkilere de çok iyi, baya beğenildi” açıklamalarında bulundu.

Gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Büyüktopçu, komedi olarak gelen sinema senaryolarını beğenmediğini çünkü hepsinin içerisinde küfür olduğunu belirtip, küfürlü komedi oynamak istemediğini sözlerine ekledi.

Büyüktopçu, yeni sezonda yer alacağı projede çok farklı bir karakterle sevenlerinin karşısına çıkacak.