Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serdar Ortaç’tan bomba gibi itiraflar!

Serdar Ortaç’tan bomba gibi itiraflar!

tarafından ker_def

serdarortac

“BANA YAŞATTIKLARINI ALLAH DA SANA YAŞATSIN” DEDİM
Ben geçmişte yaşadığım birkaç aşk acısından sonra “Bana yaşattıklarını Allah da sana yaşatsın” diye onlara ah etmiştim. Ama belli bir yaştan sonra geride kalanların hepsi mutlu olsun istiyorum. Gözüm artık eşimden başka kimseyi görmüyor.
Ama şu bir gerçek ah almak istemiyorsan, ah etmeyeceksin. Ben de demek ki, ah aldım ki hasta oldum. MS hastalığına yakalandım. Yıllarca içime ata ata sinir sistemim patladı ama bu normal bir şey miydi? Belli ki birinin ahını almıştım. Hastalanmak bile Allah’ın tokadı… Allah ‘Kendine gel” diyor. İnsan hastalığından da çok şey öğreniyor.
Ebru Gündeş benim elimden tutup o dönemin en iyi plakçısına götürdü. Üzerimde büyük emeği var ama ben bir eşeklik ettim. Kocasının başına bu olaylar geldiğinde mesaj bile atmadım. Kendi hastalığımın derdine düştüm. O dönem yataktaydım. Elim bir türlü tuşlara gitmedi. Geçmiş olsun demeliydim. Ben de onun durumunda olsam mesaj beklerdim. Şimdi mesajlaşıyoruz ama arada mesafe var. “Nasılsın, n’aptınız?” diyorum. O da “Sağol” diyor falan… İlla beni affedecek. Affeder diye düşünüyorum. O affeder yani…. Onun öyle bir yüreği var.
Pişmanlıklarım var. Kumar oynadım, öyle bir pis alışkanlığım vardı ama Milli Piyango oynasam da Allah’ın gözünde aynı… Keşke hiçbirisini yapmasaydım.