Ana sayfa Dizi Haberleri 10 Kasım Pazar reytingleri Savaşçı dizisinin hak ettiği başarının karşılığı oldu!

10 Kasım Pazar reytingleri Savaşçı dizisinin hak ettiği başarının karşılığı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Kasım Pazar akşamı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümünde Savaşçı dizisinin 81. bölümü ekrana geldi.

Fox TV ekranındaki diziden verilen mesajlar izleyicilerin yüreklerine hitap etti, gözyaşları döküldü.

Bazı bölümleri Anıtkabir’de çekilen Savaşçı dizisinde ünlü halk ozanı Aşık Veysel’in Atatürk türküsü ve Anıtkabir görüntüleri birleşince ekran başında izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Ata’ya duyulan özlem ve 10 Kasım’ın önemi Savaşçı dizisinde öyle güzel anlatıldı ki, reytinglerin de bundan olumlu etkilenmesi kaçınılmaz idi…

#SarıBaşbuğ etiketi açılırken, sosyal medyada yapılan yorumlar da izleyicilerin bölümden ne kadar etkilendiklerini anlatıyordu..

Peki 10 Kasım Pazar günü reytingleri nasıl geldi? İşte bu sorunun yanıtı basit… Savaşçı dizisi hak ettiği başarının karşılığını reytingler ile aldı.

10 Kasım Pazar reytingleri Savaşçı dizisinin hak ettiği başarının karşılığı oldu! 8

Totalde 7.2 reyting ve 18.39 izlenme payı elde eden dizi günü birincilikle tamamladı. Fox Ana Haber 2. oldu, O Ses Türkiye ise 3.’lük elde etti.

AB grubunda Savaşçı, 4,78 reyting ve 12.51 izlenme payı ile 4. sırada yer aldı. Fox Haber birinci olurken, O Ses Türkiye 2. ve Çok Güzel Hareketler 2 de 3.’lük elde etti.

ABC1 grubunda ise 5.88 reyting ve 13.86 izlenme payı elde eden yapım, Fox Ana Haber ve O Ses Türkiye’nin ardından 3.’lük elde etti.

Diğer dizilerden Aşk Ağlatır totalde 6. sırada kendisine yer buldu. Kimse Bilmez 11. oldu, Şampiyon dizisi ise 14. sıradan listeye giriş yaptı.

AB grubunda ise Aşk Ağlatır 7. olurken, Şampiyon dizisi 11. ve Kimse Bilmez de 15.sırada kendisine yer buldu.

İşte 10 Kasım Pazar ilk 10 program:

10 Kasım Pazar reytingleri Savaşçı dizisinin hak ettiği başarının karşılığı oldu! 9