Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 23 Ocak Perşembe 98. yeni bölümde Sahil’in tehlikeli planı!

Bıçak Sırtı 23 Ocak Perşembe 98. yeni bölümde Sahil’in tehlikeli planı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bıçak Sırtı dizisinin 23 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek olan 98. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar merak ve heyecanla bekleniyor. Sahil’in tehlikeli planı da işliyor…

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Parinita Swara ve Ragini’den intikam almak için harekete geçer. Sahil ise Swara’yı yeniden elde edebilmek için bir plan hazırlar. Swara’nın hayatı tehlikede mi?

Tüm yaptıkları ortaya çıkan Parinita evden kovulur. Fakat onca şeye rağmen akıllanmayan Parinita Ragini’yi tehdit etmek için evi arar. Telefonu ise Adash açar. Ragini Parinita’nın kendisiyle ilgili gerçekleri Adash’a anlatmasından korkar. Ragini annesi ve doğacak kardeşiyle ilgili planlarını Swara’ya anlatmak ister fakat başarılı olamaz.

Parinita Ragini’den intikam almak için Sharmishtha’nın evine gider. Öte yandan Sahil yeniden ortaya çıkar ve Swara’ya bir tuzak hazırlar. Sahil’in planı ne?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015