Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 12 Şubat Çarşamba 118. bölümde Ragini gerçeği öğrenecek mi?

Bıçak Sırtı 12 Şubat Çarşamba 118. bölümde Ragini gerçeği öğrenecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Bıçak Sırtı dizisinin 12 Şubat Çarşamba günü ekrana gelecek olan 118. yeni bölümünde Ragini bir iz buluyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Ragini ve Swara Uttaran’ın düğünü için hazırlık yapar. Düğündeki dansçılardan birinin Lukşi’yle bir alakası olduğunu düşünen Ragini gerçeği öğrenmeye çalışır. Ragini şüphelerinde haklı mı?

Uttaran’ın düğün töreni düzenlemelerini Ragini ve Swara üstlenir. Aylar sonra Maheshvari ailesinin evine gelen iki kardeş duygusal anlar yaşar. Sanskar ise Swara’ya karşı duyduğu öfkeye engel olamaz ve onu her fırsatta azarlar. Ragini ise törende gizemli bir kadınla karşılaşır. Uttaran’ın kayınvalidesi ise kibirli tavırlarıyla Annapurna’nın aklını karıştırır. Annapurna kızlarının evlenince mutsuz olacağını düşünür ama kimse ona inanmaz. Ragini dansçı kızlardan birinin Lukşi’yle bir ilgisi olduğunu düşünür ve onun peşine düşer. Ragini şüphelerinde haklı mı?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015