Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 6 Mayıs Çarşamba 77.bölümde Thapki, Bihan’ı kurtarabilecek mi?

Aşk Bir Rüya 6 Mayıs Çarşamba 77.bölümde Thapki, Bihan’ı kurtarabilecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinin 6 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 77.yeni bölümünde neler yaşanacağını herkes merak ediyor. Dizi 21.30’da ekrandaki yerini alacak. Thapki, Bihan’ı kurtarabilecek mi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Balu Bihan’la tartışırken yaralanır. Herkes Bihan’ın suçlu olduğunu düşünürken Thapki onun masum olduğunu savunur. Mahkemede Bihan’ın avukatlığını üstlenen Thapki onun masum olduğunu ispatlayabilecek mi?

Bihan Thapki’ye duyduğu öfkenin acısını tüm ailesinden çıkarır. Bihan’la tartışma yaşayan Balu yaralanır. Hastaneye kaldırılan Balu’nun durumu ciddiyetini korur. Vasu ise Bihan’ı evlatlıktan reddeder. Thapki Bihan’ın babasını yaralamadığını savunsa da Vasu ona inanmaz. Bihan’ı çaresiz gören Thapki ne yapacağını şaşırır.

Onun masumiyetini kanıtlamak içim bir yol arayan Thapki komadaki Balu’nun yanına gider ve kendine gelmesi için yalvarır. Doktorla konuşan Thapki bir ipucu bulur ve mahkemede onun avukatlığını üstlenir. Bihan’ın masum olduğu ispatlanacak mı?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan