Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ne yaptın? Bir günde üç kez şaşırttı!

Demet Özdemir ne yaptın? Bir günde üç kez şaşırttı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, son dönemin dikkat çeken isimlerinden. Hem oynadığı dizilerle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Genç oyuncu, başarılı performansıyla yeni dizisinde de izleyenlerini mutlu ederken, instagram paylaşımlarıyla da ayrıca sevindiriyor.

Özdemir’in hatırı sayılır bir takipçi kitlesi var instagram’da. Oyunculuğuyla olduğu kadar giyim tarzıyla da dikkatleri çeken bir isim. Bu konuda aynı zamanda yakın arkadaşı olan stil danışmanı Rutkay Öziş’in de parmağı var. Oyuncu, yaz sezonunda da Öziş ile birlikte tatile çıkmıştı.

İki yakın arkadaş İstanbul’da da tatil dönüşü buluştular. Demet Özdemir, Öziş’in çektiği bir fotoğrafını yayınladı instagram’dan son olarak. Ancak oyuncunun bugün yayınladığı 3. pozu olmuştu ve hayranları ayrıca bu duruma çok mutlu oldular.

Bir gün içinde ince “Ne güzel bir gündü sevdiklerimle” diyerek aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Demet Özdemir ne yaptın? Bir günde üç kez şaşırttı! 9

Daha sonra bir aracın içinde Eylül ayını çok sevdiğini dile getiren oyuncunun mavi bluzlu haline beğeni yorumları yağdı.

Demet Özdemir ne yaptın? Bir günde üç kez şaşırttı! 10

Son olarak da yine bugün mavi bluzlu hali ve Rutkay Öziş’i de etiketleyerek kullandığı fotoğrafını siyah beyaz yaparak yayınladı oyuncu.

Takipçileri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başlamasını heyecanla beklerken, Demet Özdemir, onlara yokluğunu hissettirmiyor ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Bugün yaptığı paylaşım bombardımanı da izleyenlerini hayli mutlu etmişe benziyor.

Zira her paylaşımına da binlerce beğeni ve yorum yapılmakta. Son paylaşımına yakın arkadaşı ve Bodrum’da birlikte tekne turu yaptığı tv8’in sunucusu Saadet Özsırkıntı ile Şükran Ovalı, Murat Cemcir ve Fatma Toptaş’ın da kalp emojili yorumlar yaptığı görülüyor.

Oyuncuya “Demet Özdemir’i sevmek bizim rutinimiz, siyah beyaz bir filmin sahnesi gibisin, bugün 3. kez öldürdün bizi” şeklinde yorumlar gelmekte.

İşte Özdemir’in son paylaşımı:

???? @rutkayozis

Demet Özdemir ne yaptın? Bir günde üç kez şaşırttı! 11