Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’ndan sevgi dolu poz! Demet Özdemir’den ablasıyla küçük sürpriz! Farah Zeynep Abdullah’ı çok mutlu eden hediye!

Afra Saraçoğlu’ndan sevgi dolu poz! Demet Özdemir’den ablasıyla küçük sürpriz! Farah Zeynep Abdullah’ı çok mutlu eden hediye!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de birbirinden başarılı ve son dönemin çok konuşulan oyuncularından. Genç kuşak oyuncular arasında dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah, Demet Özdemir ve Afra Saraçoğlu, kariyerlerine erken başlamış ve genç yaşlarına karşın uzun yol almış isimler. Rol aldıkları yapımlardaki başarılı performanslarıyla da çok konuşuluyorlar.

Aynı zamanda televizyon dizileriyle birlikte milyonlar tarafından tanınıyor ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da takipçileri tarafından ilgiyle izleniyorlar.

Bu üç ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Afra Saraçoğlu var. Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinin ardından yeni diziye hazırlanıyor şu sıralar oyuncu.

Çağatay Ulusoy ile birlikte oynayacağı ve yine Netflix’te yayınlanacak olan Yeşilçam dizisinde rol alıyor. İddialı dönem dizisinin yönetmeni ise Çağan Irmak.

Genç kuşağın büyük dikkat çeken isimlerinden birisi Saraçoğlu. Hayranları sosyal medyada da takipte oyuncuyu. Son olarak köpeğiyle verdiği pozu paylaşıyor oyuncu. İşte ikilinin sevgi dolu pozu…

Afra Saraçoğlu'ndan sevgi dolu poz! Demet Özdemir'den ablasıyla küçük sürpriz! Farah Zeynep Abdullah'ı çok mutlu eden hediye! 9

İkinci sırada ise yine gündemden düşmeyen bir isim Demet Özdemir var. Oyuncu, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yanı sıra şu sıralarda magazin basınında da Oğuzhan Koç ile yeni başlayan ilişkisi nedeniyle gündemde.

Demet Özdemiroğlu, geçtiğimiz gün abisi Volkan Özdemir ile bir poz vermişti. Bu kez ablası ile fotoğrafını paylaşarak takipçilerine de güzel bir sürpriz yapmış oldu.

İşte Demet Özdemir ve ablası Derya Özdemir…

Afra Saraçoğlu'ndan sevgi dolu poz! Demet Özdemir'den ablasıyla küçük sürpriz! Farah Zeynep Abdullah'ı çok mutlu eden hediye! 10

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah, dizide birlikte oynadığı Gamze Katmer’in hediyesi ile yaşadığı sevinci paylaşmakta takipçileri ile.

Neriman rolüyle ilk kez bir dizide oynayan Gizem Katmer, özel bir hediye hazırlamış. Masumlar Apartmanı yazılı tabakta, çekim yapılan binanın kapısının da çizimi var.  Geçtiğimiz günlerde aynı hediyeyi Ezgi Mola ve Merve Dizdar’a da vermişti oyuncu.

Abdullah, aldığı bu anlamlı hediye ile çok mutlu olurken, heyecanını da aşağıdaki paylaşımla takipçilerine göstermekte…

Afra Saraçoğlu'ndan sevgi dolu poz! Demet Özdemir'den ablasıyla küçük sürpriz! Farah Zeynep Abdullah'ı çok mutlu eden hediye! 11