Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 18 haftalık hamile Ceyda Ateş’e en çok sorulan soru!

18 haftalık hamile Ceyda Ateş’e en çok sorulan soru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşi Buğra Toplusoy ile birlikte ABD’de yaşamakta olan Ceyda Ateş, hamile olduğunu da geçen ay açıklamıştı. Bu haber ile hayranlarını çok mutlu eden oyuncu, Florida’dan bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncu, “Sıcak hava, hamilelik demeden sporumuza tam gaz devam ediyoruz değil mi kızlar?” notu ile dikkatleri çekti.

Instagram hesabında takipçilerinden gelen soruları da yanıtlayan Ceyda Ateş, oyunculuğa 5 yaşında başladığını belirtti. Bebeğine ne isim vereceği sorulan ünlü oyuncu, bunun son dönemde kendisine en çok sorulan soru olduğunu belirtti. Oyuncu isim düşündükleri ve karar verince de paylaşacağını ifade etti. Nasıl böyle fit kaldığı sorusunu yanıtlayan oyuncu, “Genetik. Bol su, bol sebze, spor. Tatlı sevmediğim için şanslıyım. Akşam 6’dan sonra yememeye dikkat ediyorum” diye yazdı.

18 haftalık hamile Ceyda Ateş'e en çok sorulan soru! 8

Hamileliğin muhteşem bir duygu olduğunu belirten oyuncu, tüm hayranlarına sağlıklı beslenmeyi öğütledi ve kilo vermek isteyenlere de mutlaka diyetisyenlere danışmalarını tavsiye etti.

Hamileliğinde 18. haftanın bitmekte olduğunu anlatan Ceyda Ateş, henüz göbeğinin çıkmadığını ve aşermediğini de anlattı.

Kadına şiddet konusunda sessiz kalmamasını takdir eden bir takipçisine, “Hiç kimsenin sessiz kalmaması gerek. Herkes hak ettiği cezayı almalı. Bizler güçlü kadınlarız ve hep öyle olacak” yanıtını verdi.

18 haftalık hamile Ceyda Ateş'e en çok sorulan soru! 9