Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 22 Şubat Cumartesi 2020 reytinglerinde dikkat çeken detay!

22 Şubat Cumartesi 2020 reytinglerinde dikkat çeken detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yer alan programların reytingleri ömürlerini de belirliyor. Bu noktada her yapım için reyting çok önemli bir kıstas… 22 Şubat Cumartesi akşamı da reyting yarışında önemli bir mücadele yaşandı.

Totalde doğal birinci Kuzey Yıldızı yine başarısını sürdürdü. İkinci sırada ise Zümrüdüanka var ve her hafta biraz daha yukarıya doğru yükseliyor.

AB grubunda ise birinciliği Survivor elde etti. İkinci sırada Fox AnaHaber ve üçüncü sırada da Kuzey Yıldızı dizisi bulunuyor. Zümrüdüanka bu kategoride ancak 4.olabildi.

Kalk Gidelim dizisi sadece AB grubunda ilk 10 listede ve 8. sırada yer alıyor. Afili aşk ise ne totalde ne de AB grubunda ilk 10 yapım arasına katılamadı.

Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka dizileri arasındaki reyting yarışı da dikkatleri çekiyor.

Kuzey Yıldızı total birinciliğini 8.65 reyting ile alırken, Zümrüdüanka 7.43 reyting ile ikinci sıradaydı.Makasın kapanmaya devam ettiğini izliyoruz.

AB grubuda ise Kuzey Yıldızı 5.10 reyting ile 1. olurken, Zümrüdüanka 4.16 reyting ile ancak 4. olabildi ve bu kategoride biraz düşüş göze çarpıyor.

22 Şubat Cumartesi 2020 reytinglerinde dikkat çeken detay! 7