Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde öyle büyük bir değişim yaşanacak ki, herkes şoke olacak!

Sen Çal Kapımı dizisinde öyle büyük bir değişim yaşanacak ki, herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, reytinglerini toparlaması ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada güçlü bir hayran etkileşimi elde eden dizinin yeni bölümlerinde yeni bir karakter ile tanışacaksınız.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin sürpriz karakteri ise Eda’nın babaannesi olacak… Ayşegül İşsever tarafından canlandıracak olan Semiha isimli karakter ilk kez 24. bölümde izleyicilerle buluşacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Yeni karakter de izleyicilerle tanıştırılmış oldu… Eda’nın babaannesi Semiha hanım, şirketin yeni ortağı oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde öyle büyük bir değişim yaşanacak ki, herkes şoke olacak! 8

Yeni karakterin gelişi dizide Eda ve Serkan aşkında nasıl bir değişim yaşatacak merakla bekleniyor. Hatırlanacağı üzere İlayda Çevik de önceki hafta diziye Balca Koçak karakteri ile katılmış ve daha gelir gelmez de ortalığı karıştırmaya başlamıştı.

Eda ve Serkan’ın hayatlarında bu iki karakter artık daha fazla olacak. Bunu fragmandan anlayabilirsiniz. Semiha ve Balca birlikte hareket edecek gibi görünüyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde öyle büyük bir değişim yaşanacak ki, herkes şoke olacak! 9

Balca, Serkan ve Eda’nın arasının iyi olmadığını düşünüp harekete geçmeyi planlıyor. Semiha hanım ise savaşın kapılarını açıyor.

Semiha hanımın planları büyük, Eda’nın gelecekteki kocası ile tanışacağı anların yakın olduğunu söylüyor. Yani diziye yeni bir karakterin daha geleceği bu sözlerden bile anlaşılıyor.

İşte 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 24. bölümden ilk fragman: