Ana sayfa Dizi Haberleri Dijital medyanın gücü, Kardeşlerim dizisinin genç yıldızlarının gözlerini kamaştırıyor!

Dijital medyanın gücü, Kardeşlerim dizisinin genç yıldızlarının gözlerini kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi oyuncularına büyük şöhret getiren sadece oyunculuk performansları değil, aynı zamanda dijital medyanın da gücünü iyi kullanmaları oldu. Sosyal medyayı çok etkili şekilde kullanan gençler, Kardeşlerim dizisinin dünya çapında büyük başarılar kazanmasına da aracılık etti. Tüm oyuncu kadrosu da bunun olumlu karşılığını almaya devam ediyor.

Sosyal medya ve video platformlarının güçlenmesi ile birlikte geleneksel medyanın yerini dijital medya aldı. Bu sayede dünyanın her yerindeki insanlar birbirleri ile etkileşim içinde bir ortam oluşturabiliyor. Türk dizi sektörü de bu etkileşimden çok büyük kazanımlar elde etti. Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, iki yıldır sosyal medyada o kadar büyük etkileşim elde etti ki, kısa sürede büyük popülerlik kazanmaları bu sayede gerçekleşti.

Dijital medyanın gücünün farkında olan Su Burcu Yazgı Coşkun, “Çok güçlü gerçekten. Çağımızda her şeyin önüne geçiyor diyebilirim. Orada tamamen başka bir dünya var” şeklinde konuştu. Dizideki Asiye karakteri ile popüler birisi haline gelen Coşkun için dijital medyanın hayatındaki önemi çok büyük.

Dijital medyanın gücü, Kardeşlerim dizisinin genç yıldızlarının gözlerini kamaştırıyor! 8

Dijital dünyanın nimetlerinden yararlanan isimlerden birisi de Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak oldu. Oyuncu, “Dijital medya etkili. Artık dünya oradan dönüyor. Dizi sektörü de öyle. Tabii televizyon reytinglerinde çok fazla etkisinin olduğunu da düşünmüyorum ama büyük bir güç” diye konuştu.

Dijital medyanın gücü, Kardeşlerim dizisinin genç yıldızlarının gözlerini kamaştırıyor! 9

Kardeşlerim dizisinde yer alan ve Oğulcan karakteri ile popüler hale gelen Cihan Şimşek de dijital medyanın önemini iyi kavrayan isimlerden birisi oldu. Bazı dizilerin reytinglerinin yüksek olduğunu, bazılarının ise sosyal medyada çok başarılı oluğunu ifade eden oyuncu, “Bizde ikisi de güzel ve katlanarak devam ediyor” diyerek bunun kendilerine güzel hisler kattığından bahsetti.