Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 21 Mayıs 192. bölümde Senem Hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Mayıs 192. bölümde Senem Hanım kaç puan aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün Senem Hanım yarıştı.Haftanın ikinci gününde Elmas Hanım’ın gelini Senem Hanım’ın evine konuk olundu. Senem hanım yemekleri konusunda bir hayli iddialı idi. Babasının kebapçı olduğunu belirten Senem hanım, iyi puanlar bekliyor. Kayınvalideler ise Senem hanımın menüsünü basit olarak nitelendirdi.

Senem hanımın menüsü şöyleydi:

– Yayla çorbası
– Peynirli çiğ börek
– Patlıcan beğendi
– Patates kebabı
– İç pilav
– Çoban salata
– Havuç pastası

Senem hanım kayınvalideleri iyi bir şekilde karşıladı ve herkes sofraya oturarak oruçlarını açtı.

Kayınvalidelerin eleştirilerin dozu, ikinci günde giderek arttı. Adanalı gelin Senem Hanım’ın el emeği lezzetleri, sofrada kayınvalideler tarafından çeşitli eleştirilere uğradı.

Zuhal Topal, çorbanın biraz kesildiğini ama patlıcan beğendi ile peynirli çiğ böreği çok beğendiğini ifade etti.

Servisin geç gelmesi de kayınvalideleri bir hayli rahatsız etti. Gelin hanım ise masada o kadar şey var iken neden onlardan yemedikleri eleştirisini getirdi.

Ayşe hanım gelinine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle masada bir hayli gergindi ve diğer kayınvalideler ile hafta boyunca mücadele edeceğini sergiledi.

Ana yemeğe kayınvalideler bir hayli eleştiri getirdi, Zuhal Topal ise etini beğendiğini ama pilavın diri kaldığını ifade etti.

Gelin hanımın salatayı unutması da kayınvalideleri rahatsız etti. Salatanın unutulması kayınvalidelerin tepkisine neden olurken, kendi aralarında masada süren tartışma nedeniyle gergin anlar yaşandı.

Zuhal Topal’ın eleştiriler karşısında şaşkınlıkla bakakaldığı programda Senem hanıma verilecek puanlar da merak ediliyor.

SENEM HANIM KAÇ PUAN ALDI?

Filiz hanım: 6 puan verdi.

Ayten hanım: 5 puan verdi.

Özgül hanım: 4 puan verdi.

Ayşe hanım 3 puan verdi.

Zuhal Topal 7 puan verdi. Senem hanım toplamda 25 puan aldı.

İşte 192. bölüm tanıtımı: