Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K dizisinin sloganı nasıl bir yapım ile karşı karşıya olduğumuzu anlatıyor!

4N1K dizisinin sloganı nasıl bir yapım ile karşı karşıya olduğumuzu anlatıyor!

tarafından ker_def
4N1K dizisi ne zaman başlayacak?

4N1K dizisi ne zaman başlayacak sorusu birçok dizisever tarafından araştırılmaya başlandı.

Geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan fakat ekranlarda yer almayan 4N1K için müjdeli haber geldi ve fragman yayınlandı.

Dizinin sloganı da bir hayli ilgi gördü.

”HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN” ifadesi diziyi en iyi özetleyen cümle olmakta…

4N1K dizisi için geri sayım başladı. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan 4N1K dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça renkli ve neşeli isimler yer alıyor.

4N1K NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı 4N1K dizisi yayın tarihi henüz belli olmadı. Haziran yahut Temmuz aylarında Fox TV ekranlarında olması beklenen 4N1K dizisi yayın tarihi netleştiği vakit detayları haberimizdeki yerini alacaktır.

DİZİNİN KONUSU

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

4N1K dizisinin sloganı nasıl bir yapım ile karşı karşıya olduğumuzu anlatıyor! 7

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: ”HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!”