Ana sayfa Dizi Fragmanları 4N1K İlk Aşk 12. bölüm sezon finalinde Ali gerçekleri öğreniyor!

4N1K İlk Aşk 12. bölüm sezon finalinde Ali gerçekleri öğreniyor!

tarafından ker_def

Bir süre önce ekran macerası biteceği ve dijitale kaydırılacağı öğrenilen 4N1K İlk Aşk isimli Fox’un gençlik dizisi, bu cuma 12. ve sezon finali bölümüyle geliyor.Dizinin 12. bölümünde düğümler tek tek çözülüyor. 12. bölüm sezon finali 28 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Ali sonunda gerçeği öğreniyor. Peki Yaprak?

İşte sezon finalinden ilk fragman…

12. bölüm sezon finalinde neler yaşanacak?

Saklanan gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Ali, Barış’ı zorlayarak saklanan sırrı öğrenmeye çalışır. İki genç arasındaki inatlaşma tehlike dolu bir oyuna dönüşür. Yaprak ne kadar inkar etse de, Ali’nin arkadaşlığının ötesindeki duygularını fark ediyor.

Tekin ile Ela’nın giderek yakınlaştığını fark eden Jülide, son kozunu oynayıp okula müfettişleri gönderir. Müdür, Sinan ve Ece’nin aşkına tam onay vermese de olumlu bir adım atar. Yaprak, Ali ile hem karşılaşmamak hem de yüzleşmemek için okula gitmez.

Ancak Barış’tan kaçmak o kadar kolay değildir. Ali sonunda gerçekleri öğrenir. Şimdi sıra Yaprak’a gelmiştir. Gökhan, Merve’nin son dakika hamlesi ile karakoldan kurtulur. Fakat Ece’nin başına beklenmedik bir olay gelir. Ali, tüm duygularını Yaprak’a açıklar. Peki Yaprak’ın tepkisi ne olacak? Sadece Ali’nin değil, Barış’ın da aşkını öğrenen Yaprak hangisini seçecek?

Detaylar

4N1K İlk Aşk dizisinin başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar üstleniyor. 4N1K’nın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.