Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisinde moralleri yükselten gelişme!

4N1K İlk Aşk dizisinde moralleri yükselten gelişme!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden 4N1K İlk Aşk dizisinin 7. bölümü 17 Ağustos Cuma akşamı izleyici ile buluştu.

Gençlik dizisi olması sebebiyle yaz ekranında farklılık yaratan, genç oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken 4N1K İlk Aşk, 7. bölümüyle hem tüm kişilerde hem de AB grubunda birinciliği elde etti.

17 Ağustos 2018 Cuma günü reyting sonuçlarına göre 4N1K İlk Aşk dizisi tüm kişilerde 4,08 reyting ve 14,36 izlenme payı elde etti.

Dizinin AB grubundaki performansı ise biraz daha düşüktü. 3,21 reyting ve 12,73 izlenme payına ulaşan dizi her iki kategoride de birinci olmanın keyfini yaşadı.

Dizi 6 Temmuz tarihinde izleyici ile buluşmaya başlamıştı. İlk bölümü Brezilya-Belçika maçının gerisinde kalan dizi, sonraki tüm haftalarda birincilik kürsüsünde yer almayı başarmıştı.

Dizi ekibi 7. bölümde de reytingin zirvesinde yer almanın keyfini yaşadı.

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’ın üstlendiği, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı, FOX’un büyük merakla beklenen yeni gençlik dizisi, ödüllü yazar Büşra Yılmaz’ın kitabından uyarlanmıştı.

4N1K İlk Aşk dizisinde moralleri yükselten gelişme! 7

Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, proje tasarımını Tolga Afşin Kaya’nın üstlendiği yapımın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Dizinin konusu:
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!