Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisine atv’den büyük ayıp!

8. Gün dizisine atv’den büyük ayıp!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
atv’nin iddialı başlayan ancak Pazartesi akşamları Çukur, Söz, Yasak Elma gibi dizilerle yarışamayan 8. Gün’ün reytingleri çok düşük gelmişti.

Bir süre önce Ay Yapım imzalı dizinin final yapacağı haberleri geldi. Daha sonra diziye bir şans daha verileceği söylense de ekranda çok uzun süre kalmayacağı görülmüş oldu.

8. Gün dizisine atv'den büyük ayıp! 7

Ancak kanalın son yayınladığı fragmanda dizinin saatinin de ileri bir saate attığı görüldü. Dizinin 5. bölümünden ilk sahnenin yayınlandığı tanıtımda, 8. Gün’ün pazartesi akşamı 20:00’de yayınlanacağı bilgisine rağmen, bugün yayınlanan 5. bölüm fragmanında dizinin saatinin değiştiği görüldü. ‘

Özetsiz Yeni Bölüm’ olarak ekrana geleceği tanıtımda yer aldı. Diziden ümidini çoktan kestiği görülen atv’nin daha fazla şans tanımadan diziyi pek de izlenmeyecek bir saate alması şaşkınlık yarattı. Anlaşılan o ki, dizi daha ekrana veda etmeden bileti kesilerek çok fazla insanın ekran başında olmadığı bir saate alınarak çekilen bölümler bitirilecek.

8. Gün’ün yerine ne konulacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci ve Cem Davran’ın paylaştığı 8. Gün dizisi, gelecek hafta 16 Nisan Pazartesi akşamı 23:20’de ekrana gelecek.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

8. GÜN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN