Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da bir garip durum! İzleyici resmen ikiye bölündü!

Bir Zamanlar Çukurova’da bir garip durum! İzleyici resmen ikiye bölündü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de dün akşam 10. bölümü ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyenleri ikiye bölen bir durum yaşanıyor.

Demir ile Yılmaz’ın öldüğünü düşünüp, Hünkar’ın da teşvikiyle evlenen Züleyha, altın kafesinde mutsuz bir hayat sürüyor.

Züleyha’nın, çocuğu için durumu kabullenmiş görünürken bir anda Yılmaz’ın ortaya çıkmasıyla tüm dünyası alt üst oldu.

Yılmaz’a ulaşıp ona gerçekleri anlatmak isteyen Züleyha, Demir’in oyunlarıyla ne yazık ki ona ulaşmayı şimdilik başaramadı.

Dizinin ilk bölümlerinde büyük bir aşk yaşayan Yılmaz ve Züleyha’nın çevresinde dönen dolaplarla düştükleri durum, izleyenlerin büyük çoğunluğunu üzüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da bir garip durum! İzleyici resmen ikiye bölündü! 7

Ancak sosyal medyadan gelen yorumlara bakılınca, Demir’in Züleyha’ya duyduğu aşk da başka bir karşılık bulmakta.

Demir, kurnazca planlarıyla Züleyha’nın Yılmaz’ın karısı olduğunu bile bile onunla evlendi ve Yılmaz’a yaşattıkları ile iki aşığın birleşmesine engel oldu.

Züleyha’ya sahip olmak için tüm gücünü kullanmaya devam eden ve onun kendisini sevmediğini bile bile adeta onu altın bir kafese kapatan Demir, bazı izleyicilerin de kalbini çalmış görünüyor.

Demir’in Züleyha’ya duyduğu aşkın gerçekliğine inanan izleyiciler ile Demir’i ‘psikopat’ olarak görüp, Züleyha’yı zorla tuttuğunu düşünenler, sosyal medyada atışmaya devam ediyor.

Züleyha, Yılmaz içi yanıp tutuşurken ve Yılmaz’ın da ondan uzak olduğu her saniye kahrolmasını gören izleyicilerin Demir ve Züleyha aşkını desteklemesi de ilginç bir durum oluşturuyor.

İşte bakın izleyiciler nasıl yorumlar yapıyorlar bu konuyla ilgili: