Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 63. yeni bölümünde Yavuz ve Derya arasındaki gelgitler şaşırtıyor!

Söz dizisi 63. yeni bölümünde Yavuz ve Derya arasındaki gelgitler şaşırtıyor!

tarafından ker_def
Söz dizisi 10 Aralık Pazartesi akşamı 63. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni bölümden önemli detaylar fragmanlarla ortaya çıktı.

Savcı Derya ve Yavuz arasındaki konuşma büyük dikkat çekiyor. Savcı Derya Yavuz’a ‘Yavuz ikimizde gerçeği biliyoruz. Artık oyun oynamayalım’ diyor.

Önceki bölümde Yavuz’u kurtaran ve hayata tutunmasını sağlayan Savcı Derya, şimdi hesap sorma derdinde.

2 bölüm öncesinde ise Dragan’ın evinde yakaladığı Derya, Yavuz’un da gelmesi üzerine Dragan’ın bir şey yapmasını engellemek için Yavuz’a aşık olduğunu açıklamış ve onu öpmüştü.

Derya ve Yavuz karakterleri arasındaki bu gelgitler artık dizinin standardı olmaya başladı. İkili bazen birbirine sarılıyor, bazen ise birbirine karşı hamlelerde bulunuyor.

Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Deniz Baysal, Meriç Aral, Sarp Akkaya’nın başrollerde oynadığı Söz dizisinin yeni bölümünde aksiyon dolu sahneler de dikkat çekecek.

63. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

63. yeni bölümde Tim üyeleri yeni bir operasyona çıkıyor. Kılık değiştirerek terör örgütüne operasyon yapan tim üyelerini zorlu ve tehlikeli bir görev bekliyor.

Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.