Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanı İzle! Meltem’e gelen büyük teklif

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanı İzle! Meltem’e gelen büyük teklif

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, Meltem’e gelen iş teklifiyle Londra’ya yerleşmeyi kabul edecek mi? Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 26 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. 63. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk tüyoları alabilirsiniz. Detaylar ise haberimizin devamında.

Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanında Meltem, rutin giden hayatlarında bir değişikliğe gitmek istediğini açıklıyor. Meltem’in bu fikri karşısında şaşkınlık yaşayan Haluk, bu duruma sebep olan şeyi merak ediyor. Meltem, çok önemli bir yerden iş teklifi aldığını ancak kabul ederse ailecek Londra’ya taşınmaları gerektiğini belirtiyor. Haluk, şimdi ne yapacak?

Öte yandan Sultan Hanım yine boş durmuyor ve yarattığı dedikodu kazanında herkesin gıybetini yapmaya başlıyor. Bunu yaparken de çevresinde bulunan herkesi bu sohbetin içine dahil ediyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!