Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık TERAZİ Burcu Yorumu

Hande Kazanova’dan 25 Şubat – 3 Mart Haftalık TERAZİ Burcu Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 25 Şubat 3- Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var. Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, özellikle perşembe günlerine dikkat çekiyor.

Hande Kazanova, 25 Şubat – 3 Mart haftalık TERAZİ burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta parasal konular önemli olacak sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler. Pazartesi günü maddi konular sizi sıkıştırabilir. Parayla ilgili bir işiniz devrede olabilir.Kafanız ödemelerinizde ya da parayla ilgili bir mevzuya takılı olabilir.Salı ve çarşamba günü iletişimsel ağınızı daha fazla harekete geçireceksiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlara odaklanabilir, akrabalarınız ve kardeşlerinizle bir araya gelebilir, onların duygusal ihtiyaçlarına cevap verebilirsiniz.

Aynı zamanda eğitim alanında da güzel gelişmeler salı ve çarşamba günü hayatınızda daha fazla yer edecek.Perşembe günü önemli olacak. Bu haftanın en iş bitirici günü olarak karşımıza çıkacak. Yapılması gereken gündelik işlerinizde hayatın sizi çok hızlandırdığını görebilir ve aynı zamanda işlerinizi çabucak toparlamanın yolunu bulabilirsiniz. Hem bir yandan işlerinizi yapacaksınız hem de maddi olarak karşılığını alacaksınız.Cuma günü Venüs, Kova Burcu’na geçmesiyle beraber ailevi konuları kenara bırakmaya başlayacaksınız. Bu alanda önemli testlere tabi tutuldunuz ve bu ay sizi biraz yormuş ve zorlamış olabilir.Hemen ay başı itibariyle aşkı, keyfi ve mutluluğu yakalayacağınız, kendi istek ve beklentilerinize odaklanacağınız, aynı zamanda çocuğunuz varsa onunla beraber hareket etmekten mutluluk duyacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

Eğer kalbiniz boşsa bu dönem hayatınıza bir insanın girme olasılığı çok yüksek görünüyor sevgili Terazi’ler. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda, aile ilişkilerinizde sinirli, agresif ve gergin olmamaya, koparıcı etkiler karşısında biraz daha sakin durmaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu her anlamda keyifli geçecek ve sizi destekleyecek. Güzel bir hafta diliyorum.