Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Balık Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Balık Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için BALIK burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili Balıklar, benmerkezci düşüncelerden biraz kurtulmaya çalışın. Bu düşünceler sizin yanlış anlaşılmanıza neden olacak. Özellikle burcunuzda gerilemeye devam eden Merkür gerilemesi, iletişimin araştırmanın gezegenidir. Bir türlü ortaya çıkarıp, sonuçlandıramadığınız işiniz, kariyerinizle ilgili beklentileriniz hususunda bu hafta çok başarılısınız. Kendi yolumda ilerlemekten yana son derece ço0k mutluyum diyeceksiniz.Bu hafta kalbi boş olanlar, kendi içsel dünyalarında kendini yalnız hissedenler güzel bir aşka başlayacaksınız.

Yeni ilişkiye başlamak sizi sükutu hayale uğratabilir.Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızı iyi gözlemleyin. Yorum yapmadan gözlemleyin. Bunu başarırsanız sizin hayrınıza olacak. Bu hafta diş rahatsızlığıyla uyanmış olabilirsiniz. İhmalci olmayın, doktora mutlaka gidinAile olan bir balık burcuysanız, çocuklarınızla iletişiminiz güçlenecek bu hafta. Kendinize ait bir işiniz var ama istediğiniz parayı kazanamıyorsanız, eğer umutsuzlukalrınızı aşmazsanız, olmayacak şeylerin olmasına yardımcı olursunuz.

Bu hafta karamsarlık yapmayın. Bu hafta daha esnek, daha dinleyici olun. Bu haftanın spotu: rahat olun.20 Mart’ta Güneş’in de 2. evinize girmesi ile beraber, önümüzdeki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, finansal konular ve bunların yönetimi, idaresi üzerine olacaktır. Sürpriz ve beklenmedik kazançlar olabilir. Harcamalarınızı da denetim altına almanız önemli olacaktır. Bu bir aylık süreçte finans konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek.Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gergin iletişimden sakınmanızda fayda var. Sözleriniz ile dikkat çekeceğiniz bu hafta ani, sert, inatçı sözlerle eleştiri oklarını üzerinize çekebilirsiniz. Uyumlu ve barışçıl bir yaklaşım size kazanç sağlayacaktır. Yine bu hafta hızlı bir kararla eğitime başlayabilirsiniz ki bu yabancı dil eğitimi olabilir, seminerlere, sunumlara katılabilirsiniz. Katılacağınız etkinliklerde hayatınızı değiştirecek ya da günlük hayatta kullanacağınız önemli bilgiler edinebilirsiniz.

Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu konularla ilgili bilgi, iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.Harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.