Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Kazanova’nın gururunu okşayan davet!

Hande Kazanova’nın gururunu okşayan davet!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, şu sıralarda büyük bir heyecan yaşıyor.

Uzun yıllar dizilerde rol aldıktan sonra astrolojiye kendini adayan ve son dönemde de burç yorumları ile ciddi bir takipçi kitlesine ulaşan Hande Kazanova, yeni bir heyecan içinde.

Portekiz’in Lizbon kentinde düzenlenen 2. Uluslararası Astroloji Konferansı’na Öner Döşer ile birlikte katılan iki Türk astrologdan birisi olan Hande Kazanova, konferansta bir de konuşma yapacak.

Instagram hesabından paylaştığı mesajında heyecanını gizlemeyen Hande Kazanova, 2019-2020 tutulmalarını ve önümüzdeki dönemde tüm dünyada yaşanması muhtemel ekonomik konulara odaklanacağı bir konuşma gerçekleştirecek.

İşte Hande Kazanova’nın dikkat çeken instagram paylaşımı:

Ben de yeni heyecanlar var??‍♀️ sizlerle de paylaşmak istedim?
Hayatım boyunca hep öğrenmeye, yeni maceralara açılmaya, kendimle mücadele etmeye inandım ve bunun peşinden gittim?
Bugünlerde Astroloji yolculuğumda yeni bir sayfa açılıyor✨ Portekiz Lizbon’ da düzenlenen 2. Uluslararası Astroloji Konferansında kendi sunumumla konuşmacı olarak yer alıyorum, büyük bir heyecan var içimde, 2019-2020 tutulmalarını ve önümüzdeki dönem tüm dünyada yaşanması muhtemel ekonomik değişimleri anlatacağım ? Sevgili Öner Döşer’le ülkemiz adına orda bulunmak gerçekten çok keyifli, bu yolda ondan öğreneceğim o kadar çok şey var ki?? minnet doluyum ?Yarın oraya vardığımızda detayları sizinle paylaşacağım✨?

Hande Kazanova'nın gururunu okşayan davet! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.