Ana sayfa Güncel Haberler Survivor’da Atakan ve Dalaka aşık mı? Dalaka’nın yeni ortaya çıkan sözü dikkat çekti!

Survivor’da Atakan ve Dalaka aşık mı? Dalaka’nın yeni ortaya çıkan sözü dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Survivor 2019 yarışması Dominik’te devam ediyor. Geçtiğimiz gün Türk takımından Atakan elenerek adaya veda etti.

Atakan’ın vedasında en dikkat çeken anlar ise Yunan takımının başarılı ismi Dalaka ile vedalaşma anlarıydı. İkilinin zaten yakın bir ilişkisi vardı. Atakan ile Dalaka birbirlerini sevdiklerini söylediler. Tabii ki ekran başındakiler için bu anlar tam olarak bir aşk ilanı değildi.

Fakat herkesin aklında bu ikilinin aşık mı olduğu yoksa bunun reyting için bir oyun mu olduğu sorusuydu?

Dalaka’nın televizyonda yayınlanmayan sözleri Survivor 2019 yarışmasının youtube kanalından paylaşıldı.

Dalaka, “Atakan giderse kesin çok üzüleceğim. Çünkü çok yakın olduk. Çok yakın arkadaşım. Ama kim giderse gitsin ayni hisler olacak, çünkü birbirimize çok bağlıyız” dedi.

Dalaka, bu sözleri konseyden önce söylemişti ama televizyonda yayınlanmamıştı. Bu sözler de aslında ikilinin ilişkisinin boyutunu tam olarak açıklamıyor. Yani bu gerçek bir aşk mı yoksa yakın bir arkadaşlık mı merak etmeye devam edeceğiz.

Atakan ile Dalaka’nın aşk ilanı etmemiş olmalarına rağmen sosyal medya ortamında yapılan hemen hemen tüm yorumlarda ikilinin birbirlerine aşık olduğuna yönelik izlenimleri bulabilirsiniz.

Yarışmanın sıkı takipçileri bu iki ismin aşk yaşadığına inanmakta. Atakan’ın elenmesinden sonra ise bazı izleyiciler Dalaka’nın Survivor yarışmasında birinci olabileceğini belirtiyor.

Hatta, “Gönüllerimizdeki şampiyon Atakan, gerçekte şampiyon Dalaka” şeklinde yorum yapanlar da var.