Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz’deki Onur Büyüktopçu’yu unutun! İmajıyla da tavrıyla da çok şaşırtacak!

Yemekteyiz’deki Onur Büyüktopçu’yu unutun! İmajıyla da tavrıyla da çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadığı ‘Koray’ namı diğer ‘Koriş’ rolüyle çok sevilen Onur Büyüktopçu, sonrasında dizide oynamak yerine tv8 ekranlarında Yemekteyiz programını sunmayı tercih etmişti.

Ancak Büyüktopçu, son dönemde artık yarışmaya gelen insanların tavırlarından, tuhaf eleştirilerinden, kavgalarından o kadar çok sıkılmıştı ki kendisini tutamıyor ve zaman zaman izleyicilere de serzenişte bulunuyordu.

Son sezonu bitirdikten sonra yeni bir projeyle geleceğini söylediğinde, bir dizide oynayacağı düşünülmüştü.

Ancak durum kısa süre sonra anlaşıldı. Onur Büyüktopçu’nun yine bir yarışma üstelik yemek yarışması programıyla ekrana döneceği öğrenildi.

Bir süredir tanıtımları yayınlanan Damat Bayıldı isimli programı sunmaya hazırlanan Onur Büyüktopçu’nun, yeni programı için imajını da yenilediği görülüyor.

Yemekteyiz’in rehaveti gitmi, enerjisi bile değişmiş!

Saçlarına değişik bir şekil veren Oyuncu, tanıtımda giydiği kıyafetlerle ve tarzıyla da dikkat çekti.

Yemekteyiz’in rehavetini üstünden attığı görülen Onur Büyüktopçu’nun enerjisi bile değişmişti adeta!

Tanıtımı izleyenler sosyal medyadan ‘Yine mi yemek yarışması?’ şeklinde sitem ederek oyuncuyu bir dizide görmeyi istediklerini belirtiyorlar.

Ancak Büyüktopçu, bu kez daha eğlenceli bir yarışmayla ekranlara gelecek.

Yapımcılığını DNCC Medya’nın üstlendiği Show TV’nin Damat Bayıldı programında, hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak, hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek.

Yemekteyiz yarışmasında sürekli olarak adaletsiz puanlar verilmesi de tartışma konusuydu. Onur Büyüktopçu, verdiği adil puanlarla durumu çoğu kez dengelemeyi başarıyordu. Yeni programında da benzer bir durum yaşanacağı şu sözlerle ifade ediliyor:

Puanlamada yine adaleti sağlayacak!

“Adaletsiz puanlama yapan yarışmacıların korkulu rüyası olmaya devam edecek olan Büyüktopçu, vereceği adil puanlarla da adaletin stüdyodaki temsilcisi olacak.”

Programın 2. tanıtımında DJ kabininde gibi görünen Onur Büyüktopçu’nun, kulaklığını çıkarmasıyla bir mutfakta olduğu ve önündeki tabakları çevirdiği görülüyor.

Tanıtımları dikkat çeken programla ilgili verilen detaylarda şu açıklama yapılıyor:

“Kaynanaların yemek konusundaki engin tecrübeleri mi yoksa gelinlerin el becerileri mi kazanacak? Damatlar annelerinin yemeklerine mi yoksa eşlerinin yemeklerine mi bayılacak? “Damat Bayıldı”da tempo asla düşmeyecek ve bu çekişme zaman zaman gergin bir hal alırken zaman zaman ekran başındaki herkesi güldürecek.”

Bakalım gerçekten de Yemekteyiz’den sonra Onur Büyüktopçu’nun sunacağı Damat Bayıldı programı, iddia edildiği gibi güldürecek mi, strese mi sokacak?

İşte Damat Bayıldı 2. tanıtımı: