Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin iki oyuncusu kardeş gibi oldu!

Zalim İstanbul dizisinin iki oyuncusu kardeş gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında geçtiğimiz sezon başarılı bir dönem geçiren Zalim İstanbul, yeni sezonda da ekranda fırtına gibi esecek.

Mine Tugay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur gibi iddialı isimlerin yanı sıra Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey gibi genç isimlerde dizde önemli karakterlere hayat veriyor.

Dizide Ceren Yılmaz karakterine imza atan Bahar Şahin, instagram hesabından dizideki ablası Cemre Yılmaz’a hayat veren Sere Kutlubey’i övdü.

İki genç oyuncu arasındaki bu yakınlık hayranlarının beğenisini kazandı.

Bahar Şahir, Sere Kutlubey için şöyle diyor:

Zalim İstanbul dizisinin iki oyuncusu kardeş gibi oldu! 7

“Gece gece Sera aşkım geldi. Size biraz Sera’yı anlatıyım. Kendisi benden 6 ay küçük olsa da; benden daha ağır başlı, daha doğru kararlar veren, her duyusunu ağırdan ve yavaştan yaşayan aşırı sakin ve aşırı durağan bir kızdır. Hiçbir şey onu heyecanlandırmaz bu hayatta. Her şey onun için aşırı normal ve aşırı olması gerektiği gibidir! Aşırı ama hahhaha. Sürekli beni uyaran, yaptığım yanlış şeylere çokça kızan bir ünlem işareti olarak görebilirim. Kendisi tam bir abla ya da ‘Cemre Yılmaz’ diyebilirim. Zaman zaman’“gidiy misin, geliy misin, istemiyim, istiyiim’ diye konuşarak beni güldürüyor. Burada yine bir şeylere kızıyor ve uyarıyor ama ben bütün cilvemle onu yine kandırıyorum! Serinin sonunda görebilirsiniz. Özledim, hadi başlasın! Seni gidi zalim yâr.”