Ana sayfa Kadın Haberleri Gonca Vuslateri’den uyarı var; çok ağır olacak!

Gonca Vuslateri’den uyarı var; çok ağır olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bu sezon tiyatro salonlarında boy gösterecek. Fırat Tanış ile birlikte Erkek Arkadaşım Bir Feminist isimli oyunun hazırlıklarını sürdüren oyuncu, “Bu sezon ağır olacak. Şimdilik dünyadan uzak kalbime ve zihnime odaklıyım, ki size güzel şeyler sunabileyim” diye yazdı.

Gonca Vuslateri, geç uyanmasından dert yandı. Bazen kabuslar da gördüğünü anlatan oyuncu, çok yorgun olduğunu ve bu dönemlerde çirkin olabildiğini yazdı.

İşte Gonca Vuslateri’nin hayranları ile paylaştığı şu anki ruh hali:

Gec uyaniyorum.. kabuslu oluyor bazen.. sonra muzigiydi,kitabiydi derken gune hazirlaniyorum.. hic hakaret etmeyeyim o kadar yorgunluga bu kadar cirkin olabiliyorum ? yasasin gune basladigi gibi ayna karsisinda kendine kocaman sarilabilenler?❤️??‍? #erkekarkadasimbirfeminist oyunu @firattanis ile sezona sizlerle !?? bu sezon agir olacak. Simdilik dunyadan uzak kalbime ve zihnime odakliyim.. ki size guzel seyler sunabileyim☀️mis gibi gecsin gununuz.. bu sacakli halimi bagriniza basmaniz dilegiyle.. esen kalin?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Gonca Vuslateri'den uyarı var; çok ağır olacak! 7