Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi 17. yeni bölümde Şakir’in ölümü duygusal patlama yapacak!

Bir Aile Hikayesi 17. yeni bölümde Şakir’in ölümü duygusal patlama yapacak!

tarafından ker_def

Bir Aile Hikayesi dizisi 17.yeni bölümü ile 12 Ekim Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizide başrollerde Songül Öden, Celil Nalçakan,Birkan Sokullu, Alper Saldıran, Olgun Toker ve İrem Sak yer almakta.

20. bölümüyle birlikte final yapması kararı alınan Bir Aile Hikayesi’nde son 4 bölüm kaldı. 17. yeni bölümde Şakir’in ölümü herkesi çok etkileyecek. Mahur,babasını Kars’a götürecek ve Şakir memleketinde yaşamını yitirerek, köyünde toprağa verilecek. İşte bu sahneler izleyicileri çok etkileyecek.

İşte 17.bölümde yaşanacakların detayı:

Berk ve Nil’in arasındaki buzlar erir. Tiyatro oyununda başarılı bir performans sergileyen Berk, ailesi ve Nil ile yeni bir sayfa açar. Beste, yeni işinde patronunun kızıyla sorunlar yaşamaya devam etmektedir, bu işte beklediğini bulamamıştır. Erdem’in de desteğiyle farklı bir iş arayışına girer.

Reyhan’ın İzmit’teki konserinde ona eşlik edecek olan Engin, Reyhan’ın heyecanını yatıştırmak isterken oldukça ileri gider. Koroya sarhoş bir şekilde gelen Cem’in bu duruma verdiği tepki; onların, evliliklerini sorgulamalarına neden olacaktır.

Bir Aile Hikayesi 17. yeni bölümde Şakir'in ölümü duygusal patlama yapacak! 7

Mahur ve Şakir, Şakir’in hayallerini gerçekleştirmek üzere Kars’a doğru yola çıkarlar. Baba oğul Kars’ta birlikte çok güzel vakit geçirirlerken, Şakir’in durumu ağırlaşır. Büyük heyecanla çıktıkları memleket gezisi nasıl sonlanacaktır?

Bir Aile Hikayesi 17. bölüm 1. fragmanı:

Bir Aile Hikayesi 17. bölüm 2. fragmanı: