Ana sayfa Güncel Haberler Zeynep Çamcı dizilerden artık nefret eder duruma gelmiş!

Zeynep Çamcı dizilerden artık nefret eder duruma gelmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının önemli isimlerinden birisi de Zeynep Çamcı… Oyuncu, milyonlarca hayranı olan ve bir dönem dizilerin da aranılan isimlerinden… Şimdilerde Feride isimli filmiyle gündemde olan oyuncu, aynı zamanda çok başarılı dizilerde rol almasıyla biliniyor.

2009 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Çamcı, Recep İvedik filmleri ile dikkatleri çekmişti. Ardından da Canımın İçi, Leyla ile Mecnun, Adını Feriha Koydum gibi önemli yapımlarda boy gösterdi.

Beni Böyle Sev dizisinde Ayşem olarak ekranda yer alan oyuncu, Kara Yazı, Seviyor Sevmiyor ve Adı Zehra dizilerinde da başarıyla rollerini canlandırdı.

Oyuncu, bir süredir ise dizilere uzak duruyor. Peki aklında, fikrinde dizi var mı? Eser Yenenler Show programına Ersin Korkut ile birlikte katılan Zeynep Çamcı, artık dizilerden sıkıldığını belirten ifadesiyle dikkat çekti.

Oyuncu, “Dizi gerçekten yeter dedim yani ben de artık. Yoruculuğun dışında bir şey yapmak istiyorum. Ben de sinema televizyon bölümü bir öğrenciydim, artık onu yapmak istedim, denemek istedim” şeklinde konuştu.

Zeynep Çamcı, sürekli dram projelerinden de artık sıkıldığını şu sözleriyle ifade etti: “Dizilerde de tatlı olamıyoruz ki, ağla ağla ağla… Sinir krizler… Çok üzülüyorum, mahalle işleri o sıcacık işler nerede Ersin Abi (Ersin Korkut)? Hiçbiri kalmadı. Olsa da biz mi oynamıyoruz? Lütfen yani artık.”

Sadece dizilerde rol alan meslektaşlarına da sinemaya yönelmeyi tavsiye eden oyuncu, cesaretle girişmeleri gerektiğini anlattı.

Dizileri aslında sevdiğini belirten Çamcı, “Seviyorum ama 32 saat ağlayınca gözleri göçüyor insanın, çok fena yani” dedi.