Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat ‘ın kilo itirafı

Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat ‘ın kilo itirafı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Midyat’ta çekimleri yapılan, 2. sezonuyla yine büyük ilgi gören Hercai dizisinde Melike karakterine hayat veren Aslı Samat, koronavirüs salgını nedeniyle evde kendisini karantinaya alan isimler arasında yer alıyor.

Samat, evde kaldığı bu dönemde kilo almaya başladığını söyledi. Hürriyet gazetesine konuşan oyuncu, daha önce 103 kilo vererek gündeme gelmişti. Samat bu kriz döneminde 3 kilo aldı.

Mümkün olan herkesin evlerinde kalmasın gerektiğini belirten oyuncu, “Açın hastane videolarını izleyin. Orada mı yatmak isterdiniz yoksa kendi evinizde mi?“ dedi.

Koronavirüsün herkesi eşitlediğini söyleyen oyuncu, şu anda kimsenin kimseden farkı olmadığının altını çizdi. Samat, “Senin cebinde kaç para olduğunu da bir önemi yok hepimiz aynıyız. Bak işte bu bir ilham…” diye konuştu.

İnsanlara evlerinde bulundukları bu dönemde kendilerine yatırım yapmaları tavsiyesinde bulunan Aslı Samat, “Herkesin öğrenmek/yapmak istediği bir şeyler vardır eminim… Benim ki spor yapmak evet çünkü hayatımla ilgili büyük amacım bu. Ama belki sizinki başka bir şeydir, dil öğrenmektir, puzzle yapmak olabilir… Her neyse bunları yapabilirsiniz” açıklamasında bulundu.