Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Çevik, Gel Dese Aşk dizisi yüzünden büyük korku yaşadı!

İlayda Çevik, Gel Dese Aşk dizisi yüzünden büyük korku yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisi yeni başladı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. Dizi büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak önemli bir izleyici kitlesi de bulunan Gel Dese Aşk dizisi, koronavirüs sonrasında yeniden ekrana dönecek.

Dizinin iki başrol oyuncusu Öykü Gürman ile İlayda Çevik, atv’de yayınlanan Evde Biz Bize programında buluştu. Dizide Sitare karakterini canlandıran Öykü Gürman, rol arkadaşını güzel sözlerle övdü. Gürman, “Bütün rollerinin hakkını veren ve kendi gibi, kalbi gibi güzel… Gönlündeki neyse dilindeki de odur. Çok yetenekli, çok güzel olmuşsun. Elbisen,küpelerin…” diye konuştu.

Öykü Gürman, Gel Dese Aşk dizisinin çok çetrefilli bir hikayesinin bulunduğunu ama sette çok keyif alarak rollerini canlandırdıklarını söyledi. Gürman, “Karakterleri gerçek kılmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onu seyirciye geçirebilmek için” dedi.

İlayda Çevik, Öykü Gürman ile Sen Anlat Karadeniz’den sonra ikinci kez sette buluşmaktan memnun olduğunu belirtti.

İlayda Çevik, sokakta canlandırdığı Bahar rolü gereği sıkıntılı anlar yaşadığını söyledi. Bilindiği üzere Bahar karakteri 20 yıllık bir evliliği yıkım aşamasına getiren bir karakter ve izleyici tarafından da sevimsiz bulunuyor.

Ünlü oyuncu rol gereği tedirgin olduğunu itiraf etti. Oyun, “Biraz ben de çekindim başlardı. Sosyal medyadan bazı tepkiler geliyor, iyi veya kötü. Ama üstüne bazı durumlardan ötürü evlerimizde olmak bana yaradı” diye konuştu.