Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 11 Mayıs Pazartesi 82.bölümde Thapki aşkını itiraf mı edecek?

Aşk Bir Rüya 11 Mayıs Pazartesi 82.bölümde Thapki aşkını itiraf mı edecek?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Aşk Bir Rüya, 11 Mayıs Pazartesi günü izleyicilerle 82. bölümüyle buluşacak.Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Thapki aşkını itiraf edecek mi? Aşk Bir Rüya’da bu akşam büyükanne ve Vasu Thapki’nin aşkını itiraf etmesi için harekete geçer. Bihan’ı Şina’dan kıskanan Thapki duygularının farkına varabilecek mi?

Bihan sonunda Thapki’ye aşkını itiraf eder. Ne cevap vereceğini bilemeyen Thapki ondan zaman ister. Büyükanne ve Vasu ise bu durumun farkına varıp Thapki’nin aşkını itiraf etmesi için harekete geçer. Bihan’ın çocukluk arkadaşı Şina’yı çağıran Vasu Thapki’ye onları evlendirmek istediğini söyler.

Duydukları karşısında şok olan Thapki hiçbir tepki veremez. Şina ve Vasu’nun planı işe yarar. Kıskançlık krizine giren Thapki Bihan ve Şina’yı yalnız bırakmamaya özen gösterir. Thapki kıskançlığına yenilip aşkını itiraf edecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan