Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin ünlü oyuncusu İspanyolca dersleri alıyor!

Sefirin Kızı dizisinin ünlü oyuncusu İspanyolca dersleri alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Zehra Efeoğlu karakterini canlandıran Cemre Öktem, youtube canlı yayınında soruları yanıtladı! Koronavirüs salgını öncesinde başarılı bir performans sergileyen Sefirin Kızı dizisinde 1,5 aydır çekimler durdu.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide, çekimlerin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. İlk 15 bölümü reytinglerde birincilikler elde etti. Dizi sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi gördü.

Dizide Zehra karakteri ile izlediğimiz Cemre Öktem, evinden canlı yayına katıldı. Evde örgü örmeye başlayan oyuncu, bunun kendisini dinlendirdiğini anlattı. Öktem, koronavirüs bitince sevdiklerine sarılmak istiyor. Oyuncu, “Arkadaşlarımı, ailemi, kuzenlerimi çok özledim. Bu süreç bitince onlara sarılmak istiyorum” dedi.

Aile üyelerinin akşam sohbetlerini internet üzerinden görüntülü bağlantı yaparak içtiğini anlatan genç oyuncu, yeniden bir araya geleceği günleri özlemle bekliyor.

Sefirin Kızı dizisinin ünlü oyuncusu İspanyolca dersleri alıyor! 7

Cemre Öktem, “Ailemle, dostlarımla uzun ve kalabalık, bol sohbetli yemek sofralarına oturmayı çok özledim. Bu süreç geçince öyle bir organizasyon yapacağım” diye konuştu.

Güne her sabah duş alarak başlamanın önemini anlatan Cemre Öktem, elleri sıklıkla yıkamayı önerdi ve her sabah camları açarak evi havalandırdığını belirtti. Oyuncu, dışarı çıkmak zorunda olursa eve döndüğünde ayakkabılarının tabanlarını dezenfekte ediyor ve tüm kıyafetlerini çıkartıp makinede yıkıyor.

Dışarıda maske ve eldiven de kullandığını anlatan oyuncu, hayranlarını da önlemleri uygulamaya davet etti.

Evde İspanyolca ve Arapça dersleri çalıştığını anlatan Cemre Öztem, günün büyük bölümünün de dil dersleri için ödev yaparak geçtiğini ifade etti.

Videodan izleyebilirsiniz.