Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk ve Mert Yazıcıoğlu buluştu! Yeni dizi çok iddialı!

Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk ve Mert Yazıcıoğlu buluştu! Yeni dizi çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Annenin Günahı dizisi talihsizlik yaşadı ama iddialı geliyor! Özge Özberk yeniden dizilere dönüyor… 2016-2018 yıllarında Kalbimdeki Deniz dizisinde izleyicilerle buluşan oyuncu, 2 sezonluk dinlenmenin ardından hayranlarının karşısına çıkacak.

Özge Özberk, Bir Annenin Günahı isimli dizide kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir anne karakterine hayat veriyor.

Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaşan Özge Özberk, yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Ancak koronavirüs pandemisi bu heyecanın tam da arasına girdi. Mart ayında çekimlere başlayan ekip, koronavirüs nedeniyle seti iptal etmiş, dizi de yeni sezona ertelenmişti.

Bir Annenin Günahı dizisinde çok iddialı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerdeki Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk’ten sonra aşağıdaki isimler dizinin diğer oyuncu kadrosu:

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir.

Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan “A Mother’s Guilt” isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan dizi, iki haftalık bir çekim süreci yaşadı. Bu süreçte ekip kaynaştı ve oyuncular da ilk sahnelerin çekimlerinde yer aldı.

Özge Özberk, yeniden sete dönmek için koronavirüs noktasında her şeyin iyi düşünülmesini istiyor. Oyuncu, şöyle konuştu:

“Biz Mart ayında başlamıştık projeye. Çok da güzel geçmişti iki hafta. Fakat 11 Mart’tan itibaren herkes gibi bizim projemiz de durdu. Şu anda haber bekliyoruz ki ne zaman başlayacağız. Her şey sakinleşene kadar, kimsenin tehdit altında olmadığı sürece kadar biz de evimizde otururuz ve hiçbir risk almadan ekibimizle birlikte projeye başlarız.”