Ana sayfa Sosyal Medya Binnur Kaya bu nasıl bir oyunculuk, komedi veya dram, her rolün hakkını veriyorsun!

Binnur Kaya bu nasıl bir oyunculuk, komedi veya dram, her rolün hakkını veriyorsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya Binnur Kaya’yı konuşuyor… OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda dizisi başladı. Ünlü oyuncu Binnur Kaya da gerçek olaylardan esinlenilerek hikayeleştirilen Kırmızı Oda dizisinde psikitrist olarak izleyici karşısına çıktı. Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü çok etkileyici oldu… İzleyiciler hem acı olaylardan çok etkilendi hem de Binnur Kaya’nın müthiş performansını ayakta alkışladı.

Kırmızı Oda dizisinin başlamasından sonra sosyal medyada binlerce mesaj paylaşılda. Bunlardan önemli bir bölümü Binnur Kaya’nın sergilediği performansa duyulan hayranlık idi… Komedi projelerinden alışık olduğumuz ünlü oyuncu, bu sefer dram rolünü müthiş bir gerçeklikle sundu… İzleyiciler de yaptıkları yorumlarda bu durumu övdü…

Binnur Kaya bu nasıl bir oyunculuk, komedi veya dram, her rolün hakkını veriyorsun! 8

İzleyiciler üst üste takdir dolu yorumlar yaptı ve Kırmızı Oda dizisinin yankısı da Binnur Kaya’nın yankısı da büyük oldu.İşte o yorumlardan bazıları: “Binnur Kaya bu nasıl bir oyunculuktur ? Her rolün hakkını ne güzel veriyorsun. Sadece komedi oyuncusu olmadığın görüldü dün gece bir kez daha. En çok da o naif çekingen tavrını seviyorum.”

“Binnur Kaya iyi ki ekranlara döndün, gözlerimiz hep seni arıyordu, sana hayranım. Kadın
konusuyla her şeyiyle farklı ve oyuncularıyla filmi mükemmel kılan bir yapıt izlemenizi tavsiye ederim. ”

“Oynadığı her karaktere bürünen, tam anlamıyla hakkını veren alkışlanası oyuncu. #BinnurKaya”

“Şahika rolü ile idolümdün, şimdi bir o kadar daha hayranlığım arttı sana. #BinnurKaya #KirmiziOda”

“Yüreğe dokunan çok cümleler var, Binnur Kaya ve Evrim Alasay’i ayakta alkışlıyorum çünkü oynamıyorlar yaşatıyorlar.. #KırmızıOda #BinnurKaya”

Binnur Kaya bu nasıl bir oyunculuk, komedi veya dram, her rolün hakkını veriyorsun! 9