Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara’dan büyük tüyo verdi!

Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara’dan büyük tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşuyor. Yeni gününde dizi çok daha büyük ilgi görüyor ve reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. Dicle karakteriyle izlediğimiz Ahsen Eroğlu ise performansı ile hayranlarını yine mest etmekte…

Genç oyuncu dizideki doğal ve izleyicileri kendisine çeken bir performans sergiliyor. Ahsen Eroğlu, başarılı oyunculuğu ile kariyerinde önemli adımlar atarken, dizide de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gençliğim Evyah dizisinde Zola olarak izlediğimiz Burak Tozkoparan bu yapımın final yapmasının ardından Menajerimi Ara’ya katılmıştı.

Emir karakteri ile Star TV ekranında izlediğimiz Burak Tozkoparan hikayenin de değişikliğe uğramasını sağladı. Barış ve Dicle karakterlerinin aşka doğru adım atışları ama Barış’ın her seferinde bunu engelleyen tavrı izleyicileri fazlasıyla kızdırmıştı. Ancak 10. bölümde Emir ve Dicle arasındaki iyi etkileşim Barış’ın aklını başına getirdi.

Ahsen Eroğlu da dizideki bu duruma dikkat çeken esprili ama imalı bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından Burak Tozkoparan ile pozunu yayınlayan oyuncu, “Ortalık karışacak gibi” notunu yayınladı.

Aslında bu mesaj dizide Dicle ve Emir yakınlaşmasına da işaret olabilir… 1 Kasım Pazar günü yayınlanacak 11. bölümde Barış’ın Dicle’ye olan aşkını itiraf etmesini izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor… Peki Emir ne yapacak? Bekleyip göreceğiz…

Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara'dan büyük tüyo verdi! 7