Ana sayfa Sosyal Medya Burak Tozkoparan’ın gelişi, Menajerimi Ara dizisinde ne güzel oldu!

Burak Tozkoparan’ın gelişi, Menajerimi Ara dizisinde ne güzel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah isimli yaz dizisinin final yapmasından sonra Menajerimi Ara dizisine katılan Burak Tozkoparan, daha gelir gelmez Emir karakteri ile dizide önemli işler yapmaya başladı. Özellikle de Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış karakterinin Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle’ye olan aşkını fark etmesi noktasında Emir’in gelişinden izleyiciler çok memnun.

Menajerimi Ara dizisinin 11.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Barış, aslında Dicle’ye ne kadar aşık olduğunun farkında bile değil. Ön izleme görüntülerindeki Barış’ın sözleri sosyal medyada izleyicileri bir hayli hoşuna gitti. Zira, bu aşkın sesiydi…

“Her şeye rağmen Barış ve Dicle birlikte olsun” diye yorum bırakan dizinin hayranları, karakterin iki kadın arasında gidip gelmesini de istemiyor. Ya Dicle ile ya da Beren’den birini seçmesini, senaryonun saçmalamamasını arzu eden dizi hayranları, Burak Tozkoparan’ı da çok sevdi…

Emir karakterinin Dicle ile çok uyumlu olması da Menajerimi Ara dizisine ayrı bir heyecan kattı. Bir dizi hayranı, “Barış’ın 10 bölümdür yapmadığını Emir, bir bölümde yaptı” diye yorum bıraktı.

Pazar akşamları çok daha iyi reytingler alan Menajerimi Ara dizisinin gidişatından izleyiciler son derece memnun. Dizinin güzel giden havasının aşk meşk işleri ile bozulmamasını, saçma ilişki ağlarının örülmemesini isteyen dizi hayranları, senaristleri bu konuda sosyal medya mesajları ile uyarıyor.

İşte Menajerimi Ara 1 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 11.bölümden ön izleme görüntüleri: