Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hilal Altınbilek ve Hande Soral hayranlarının tutuklu kaldığı pozlar

Hilal Altınbilek ve Hande Soral hayranlarının tutuklu kaldığı pozlar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de işinde başarılı, ikisi de milyonları etkiliyor ve ikisi de güzelliği ile takipçilerinin iltifatlarını süslüyor… Hilal Altınbilek ve Hande Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük ilgi görüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, öyle başarılı bir performans gösteriyor ki, hayranları ‘en iyi kadın oyuncu’ olduğu konusunda ısrarlı… Sıklıkla Züleyha karakterinin duygularını izleyicilere geçirmesi ile övülen oyuncu, sosyal medyada da zaman zaman paylaşımları ile dikkat çekiyor. Hilal Altınbilek, Adana’da konakladığı otel odasından bir pozunu yayınladı. Takipçileri, güzelliğine yönelik iltifatlarda bulundu ve 100 bine yakın da beğeni geldi.

Hilal Altınbilek ve Hande Soral hayranlarının tutuklu kaldığı pozlar 8

Hande Soral ise sağlığına dikkat ediyor ve fırsat buldukça da yürüyüşlere çıkıyor. İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğinde yürüyüş yaptığı anda çekilen fotoğrafını yayınlayan oyuncuya takipçilerinden iltifatlar eksik olmadı.

Hande Soral, eşi İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri nedeniyle Ordu’da olması sebebiyle günlerini yalnız geçiriyor.

Hilal Altınbilek ve Hande Soral hayranlarının tutuklu kaldığı pozlar 9