Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay aşkının enerjisi çok yüksek!

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay aşkının enerjisi çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda Savaşçı ve ardından da Şampiyon dizilerinde izlediğimiz ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, yaz aylarında da Berk Oktay ile aşk yaşaması ile gündem olmuştu. Aslında ikili Savaşçı dizisinde de partnerdi… Berk Oktay’ın eşinden boşanmasının ardından ikilnin ilişkisinin başlamasına şarkıcı Merve Özbey’in vesile olduğu da konuşuldu.

Yıldaz Çağrı Atiksoy, yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak’ın İstanbul’daki seminerine katıldı. İkili muhabirlerin sorularına da yanıtladı… Atiksoy ile Kapışmak’ın yine Merve Özbey’in aracılığı ile tanıştıklarının ortaya çıkması ise ilginç bir tesadüf oldu.

Berk Oktay ile ilişkilerinin çok iyi gittiğini anlatan Atiksoy, “Çok güzel gidiyor, çok iyi gidiyor, enerjimiz çok yerinde, keyfimiz çok yerinde. Uzun süre birlikte olmayı, gelecek düşünmeyi biz de istiyoruz. Vakti zamanı ne zamansa o zaman olur” diye konuştu.

Berk Oktay ile Savaşçı dizisinde çalışması dolayısı ile muhabirler o dönemdeki karakteri ile şimdiki sevgili hali arasındaki farkı sordu. Yıldız Çağrı Atiksoy, “Hepimizin bir karakteri var sonuçta ama arkadaşlıkta ve ilişkide bazen değişebiliyor. Berk ile biz zaten arkadaştık. O yüzden tanıyorum ve biliyorum. Birlikte bir yol yürümek de başka bir şey” ifadesini kullandı.

Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay’ın hem arkadaşlık hem de sevgili hallerinin ikisinin de kendisi için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.