Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım’dan yeni fragman ve dizinin hikayesinin tüm detayları!

Sol Yanım’dan yeni fragman ve dizinin hikayesinin tüm detayları!

tarafından ker_def

Yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Sol Yanım dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Yemin dizisinden ayrılan Özge Yağız ile Yeni Gelin dizisinde parlayan Tolga Mendi’nin başrollerinde yer aldığı dizi, bir gençlik hikayesi. Ekranda gençleri hedefleyen bir proje olmasıyla dikkat çeken Sol Yanım’da önemli bir oyuncu kadrosu buluştu. Henüz ne zaman yayınlanacağı netleşmeyen dizinin 3. fragmanı da paylaşıldı.

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak.

Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak….

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yapmakta olduğu dizinin senaryosunu ise Melis Civelek ile Özlem Çadırcı yazıyor.

İşte dizinin tüm oyuncu kadrosu: Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker