Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanıt ile çok sevilen Engin Benli, kısa sürede EDHO’nun en sevilmeyen adamı oldu!

Kanıt ile çok sevilen Engin Benli, kısa sürede EDHO’nun en sevilmeyen adamı oldu!

tarafından ker_def

Kısa sürede dizinin en sevilmeyen adamı oldu.. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni sezonda dahil olan ünlü oyuncu Engin Benli’nin canlandırdığı Yaman Korkmaz kısa sürede fenomen oldu. Benli, dizideki oyunculuğu ile de kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Senaryo gereği Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakterinin baş düşmanı olan Engin Benli’nin hayat verdiği Yaman Kokmaz dizide dengeleri değiştirdi. Her bölüm replikleri ve yaptıkları ile dizi izleyicisi tarafından dizinin en sevilmeyen adamı olan Yaman Korkmaz kısa sürede masaya oturmayı başardı.

Ankara Devlet Tiyatrosunda başladığı oyunculuk kariyerine bir çok televizyon dizisi ve sinema filmi sığdıran ünlü oyuncu Engin Benli Kanıt dizisinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile hafızalarda yer etti.

Dizide silah kaçakçılığından başlayarak kirli işler ağını yöneten Yaman Korkmaz karakterini canlandıran Engin Benli, dizi hakkında şöyle konuştu: “Bana yazılan rolü canlandırıyorum. Kötü bir adamı oynuyorum. Sokakta aldığım tepkilerden çıkardığım sonuç insanlar kötü karakteri de sevebiliyor. Kısa sürede dizinin en sevilmeyen karakteri oldum.”

Kanıt ile çok sevilen Engin Benli, kısa sürede EDHO'nun en sevilmeyen adamı oldu! 7

Engin Benli, ekranda en çok da Deniz Celiloğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Kanıt isimli dizi ile sevilmişti. Başarılı performansı ile aklıda kalan oyuncu, sonrasında da önemli projelerde bulundu.

Engin Benli; Poyraz Karayel’de Zafer Biryol, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Sinan Paşa, Adı Efsane’de Sinan, Savaşçı’da Kuzgun, Koca Koca Yalanlar dizisinde Erdem ve Diriliş Ertuğrul’da da Alıncak karakteri ile son 5 yılda önemli projelere imza atmıştı.